Vaše mesto za proslave

Dobro došli u Takovski vrt, Vaše pravo mesto za proslavu venčanja, krštenja i punoletstva kao i poslovnih uspeha i jubileja

Nature

Ekskluzivni prostor

U najekskluzivnijem prostoru, a opet izdvojeno od gradske gužve, u prelepoj prirodi Takovskog kraja, učinićemo sve da Vi i Vaše zvanice doživite nezaboravne trenutke. Mi Vam garantujemo najprijatnije ambijente i najbolju uslugu! Uverite se zašto smo najbolji!

Otvaranje

U septembru 2018. godine smo svečano otvorili potpuno renovirani ekskluzivni prostor po najvišim standardima a opet sa ukusom tradicije. Negujemo duh tradicije Takovskog kraja i nadaleko poznatog gostoprimstva uz prijatan ambijent, toplu atmosferu, vedro osoblje i najukusnije ukuse naših specijaliteta i ukusa srpske kuhinje.

Lokacija

"Takovski vrt" se nalazi na prelepoj lokaciji u srcu prirode, na svega par kilometara od centra Gornjeg Milanovca, u Klatičevu, na putu ka Takovu, Savincu, Pranjanima, Koštunićima, Čačku, Ravnoj Gori... Duh Takovskog kraja sa svojom bogatom istorijom, okružuje ovo prelepo mesto koje ima dugogodišnju tradiciju, ali sada u potpuno renoviranom prostoru sa veoma bogatom ponudom i uslugom.

Kapacitet

Prostor kapaciteta do 200 mesta, urađen je sa puno elegancije i toplih tonovova u kombinaciji drvo i cigla. Unutrašnjost restorana je podeljena na dva nivoa, gde se sa gornje galerije vidi ceo restoran.

Bašta

Posebna pažnja je data na baštu i okruženje. Ponosni smo na prelep prostor dvorišta koje je urađeno u više nivoa, tako da je svaka tačka prostora je idalna za magične fotografije koje će uvek biti lepe bez obzira na vremenske uslove. Sve je predviđeno da bude komotno i nezaboravno.

Osoblje

Stručnost i ljubaznost našeg osoblja su na svakom koraku. Na dan Vašeg slavlja, oni vode računa i o zvanicama. Kuvari će svojim umećem zadovoljiti i najspecifičnije ukuse, pa će prema Vašim potrebama i zahtevima prilagoditi i jelovnik za slavlje. Uslužno osoblje brine da gostima ništa ne nedostaje. Tu su i dekorateri koji će ukrasiti ovaj besprekoran prostor po Vašim željama i idejama.

Info

Klatičevo bb 
Klatičevo, Gornji Milanovac
Srbija

Kontakt

Email: info@takovskivrt.com
Telefon: 032 700 862
Mobilni: 062 210 110

Radno vreme

Po zakazivanju
Politika privatnosti i GDPR